Schade Duitsland!

mcm1bcrsurwfifezh7c9Sodemieters, maar dat is een verrassing! De Wereldkampioen er uit! Ze waren het hele jaar al niet goed. Op dit WK bleken ze ook niet in de goede vorm te steken……goeie dag zeg……

Duitsland er voor het eerst uit na de poulewedstrijden. Onze pool wordt totaal anders nu! Duitsland is namelijk door jullie het meest genoemd in onderdeel 2 t/m 5; 744x. 744x minder punten worden er gescoord bij deze onderdelen.

Duitsland is 198x genoemd als 1/8-finalist. Nog 192x, maar 10 deelnemers zagen Duitsland stranden in de 1/8-finales en dus niet de kwartfinales halen. 175 deelnemers zagen Duitsland bij de laatste 4! Duitsland werd door jullie het vaakst gezien als runner-up (65x). 37x als Wereldkampioen. 53x met een derde plek en 24x met een vierde plek!

Het gaat niet gebeuren…..Schade! (???) BraziliĆ« is nu de grootste favoriet……..bij jullie.

Comments are closed