Topscorer EURO2016

Wie wordt de topscorer? Standaard één van de vragen in de Skietuh-voetbalpool. Alleraardigst zijn de oplossingen. In totaal zijn er 21 verschillende topscorers genoemd uit 11 landenteams. Opvallend is dat ‘Sextape’ Benzema (Fra) een keer genoemd is, naast de Fransen Pogba, Giroud, Griezmann en Martial.

Ook in deze lijst wordt de Italiaanse spitsen strijd gevoerd, want zowel Simone Zaza als Graziano Pellè worden beide een keer genoemd. Opvallend is ook dat vrijwel niemand een Spaanse, Engelse of Belgische topscorer gokt.

Verder is opvallend dat niemand (ook bij de Ajacieden niet) de al 1x scorende Milik gegokt heeft zijn Poolse collega daarentegen wel (5x). Bale heeft ook niemand gekozen als topscorer.

De top 3

muller ronaldo griezmann giroud

Müller 36x                                      Ronaldo 26x                                    Griezmann 18x                            Giroud 12x

We gaan het zien. Voorlopig doet Giroud het als enige van de topscorers…..

Comments are closed