Verlengingen + topscorer

7 wedstrijden werden inmiddels beslist met een verlenging (of na penalty’s). Met de finale nog te spelen kunnen dit er nog 8 worden. Bij vraag 6b hebben 16 deelnemers ingevuld. 11 deelnemers hopen op een verlenging ook tijdens de finale en 15 extra punten……

De meeste deelnemers hadden 4 verlengingen ingevuld (80x), 3 (56x) en 5 (40x) zijn veel ingevuld.

Kane maakt nog kans op de topscorers positie. 35 deelnemers hopen op nog penalty of een droge schuiver van de spits van de Spurs. Eén goal, maakt de 20 deelnemers die Ronaldo hebben en Jesper (met Schick) niet uit. Zij scoren dan ook de 15 punten. Immobile is 11x als topscorer opgeschreven. Als hij er nog 3 maakt zal Italië op zeker Europees kampioen worden!

Onderdeel 6 heeft al vaker de uiteindelijke beslissing gebracht in de Skietuh-voetbalpool.

Comments are closed