Halve finales

We gaan richting het verdelen van de prijzen. Italië stelt orde op zaken na de mindere wedstrijd tegen Oostenrijk. België laat jammerlijk zien dat het een net niet generatie is met wel enorm veel kwaliteit. Spanje mazzelt een keertje (alhoewel). Vandaag de overige twee kwartfinales, waarbij Engeland het meeste de stand zal doen veranderen mits een top10-er Denemarken, Oekraïne of Tsjechië nog verder heeft.

1-2 finales

Niemand had deze halve finalisten voorspeld. Met 3 landen bij de laatste 4 doen 6 deelnemers het uitstekend en scoren 51 punten. 80 deelnemers scoren met twee juiste landen 34 punten. Veruit de meeste deelnemers knijpen hun handen dicht met 17 punten en hadden alleen Engeland, Italië, Denemarken of Spanje bij de laatste 4 opgeschreven. 49 deelnemers hadden een geheel ander idee over de laatste 4 en scoren geen punten. Die hadden zeker en vast België, Duitsland, Frankrijk en Nederland verwacht maar ja…….

Comments are closed