Start poule des doods

Normaliter een plek voor Oranje, maar dit toernooi is dé poule des doods Poule F. Met Frankrijk, Duitsland, Portugal en het zielige Hongarije. Meer dan de helft van jullie denkt dat de nieuwe Europeeskampioen uit deze poule komt. 57% van de deelnemers verwacht Frankrijk, Duitsland of Portugal als winnaar. 46% van jullie denkt dat één van deze 3 runner-up wordt.

 

De wedstrijd van vanavond is door jullie veruit het meeste genoemd als uiteindelijke finale. Vanavond denken de meeste van jullie dat de twee grootmachten gelijk gaan spelen (138x). 1-1 denken de meesten van jullie (66x) Een doelpuntrijk gelijkspel, 2-2, wordt ook veel genoemd (56x). 2-1 oor Frankrijk is het vaaks genoemd bij een winstpartij (108x) voor Frankrijk (56x). Maakt dat maar 26 van jullie denken dat Duitsland vanavond wint.

frankrijk-duitsland-ek-2021

Comments are closed