Een jaar later alsnog klaar voor de start!

Banner_2021

Na drie jaar is ie er weer! De SKIETUH Voetbalpool! Euro 2020 werd Euro 2021! Ook de SKIETUH Voetbalpool veranderde mee van 2020 naar de ‘Skietuh voetbalpool 2021‘. Net zo makkelijk. Oranje is er weer bij, waardoor het net allemaal leuker wordt om te volgen en de pool te organiseren. Is het Nederlands elftal voor jullie direct weer één van de favorieten? Of toch weer Frankrijk of Spanje of Italië? Of doet België hét met de gouden lichting alsnog? Duitsland, Portugal?

Nu al leuk! DOE MEE!!! Voetbal kijken is sowieso een stuk leuker samen met de spannendste voetbalpool; de ‘Euro2021 SKIETUH voetbalpool’Doe je weer mee!

Download je deelname formulier hier. Vul hem in en mail het ingevulde exemplaar weer terug.

Klik hier en download het Excel-deelnameformulier. Op dit formulier lees je alles over hoe je meedoet!

Comments are closed