Topscorer!

ScreenHunter_69 Jul. 08 12.28ScreenHunter_70 Jul. 08 12.28Vooraf een topscorer kiezen uit groep G was helemaal niet zo’n rare gedachte. Met ‘hoogvliegers’als Panama en Tunesië veel kansen op veel goals. Harry Kane staat dan ook sinds die poulewedstrijden al bovenaan in de lijst. Ook Lukaku gaat het hele toernooi al goed door die groep G.

Kane is slechts gegokt door 3 deelnemers en Lukaku door 10!

Naast Kane en Lukaku zijn de enige serieuze kandidaten de Fransen Griezmann en Mbappé. Maar met nu beide 3 goals kunnen ze de beide klanten uit groep G nog bijhalen?

Mbappé is maar door 1 deelnemer genoemd als topscorer. Griezmann is wel door jullie als één van het vaakst genoemd als topscorer, 48 x. Alleen Neymar met 56x was meer genoemd. Messi met 34x maakt de top 3 topscorers door jullie ingevuld compleet. Daarnaast zijn rond tussen de 6 en 10x genoemd spelers zoals Lukaku, Ronaldo, Lewandowski. Namen zoals Hazard (2x), Müller (2x), Gomes (3x), Costa (3x), Suarez (2x), Jezus (4x), zijn incidenteel genoemd. Namen zoals James, Ziyech, Eriksen, Pogba, Giroud, Reus en nog een rits van dit soort namen zijn door 1 deelnemer als topscorer opgeschreven.

Comments are closed