Zuiderburen

BELDe lih2dalgrsnp1xqskcogzlchting is ongekend. Het moet toch deze x gaan gebeuren. België is door bijna jullie allemaal opgeschreven bij de laatste 16 landen. Slechts vijf deelnemers hebben dit niet gedaan. België wordt net minder genoemd dan Frankrijk, Brazilië, Brazilië en zelfs Engeland uit dezelfde poule. België wordt 166 keer genoemd bij de laatste 8. 54 keer bij de laatste vier en is hiermee echt niet eens een topfavoriet maar een goede outsider. België wordt volgens 8 Wereldkampioen. 10 denken dat deze lichting het net niet haalt. België wordt opvallend veel genoemd als Troostfinale (22x 3e en 19x 4e).

Drie Belgische topscorer worden er genoemd: Mertens, Hazard (beide 1x). Lukaku wordt 10x genoemd als uiteindelijke topscorer.

België gaat volgens jullie tussen de 6 en 12 goals scoren op dit toernooi. Welk team niet?

België – Tunesië is voor jullie duidelijk. België wint met 2-0 (81x ingevuld). 4 hebben een overwinning van Tunesië gegokt en 10 denken aan een gelijkspel (1-1)

Comments are closed