Portugal & Spanje

p6fgk5v2g6gwl9u0ndtl yeqvtrxwekn9d5fdewedSpanje en Portugal gaan morgen op herhaling. De mooiste wedstrijd op het WK tot nu toe was de wedstrijd tussen beide landen van het Iberisch schiereiland. Met 3-3 onbeslist. 3-3 voorspelden, weinig verrassend, geen van de deelnemers. Een gelijkspel werd door 93 deelnemers verwacht. 1-1 Was de meest ingevulde stand.

Ondanks deze onbesliste wedstrijd zien jullie Spanje duidelijk meer als favoriet. Spanje wordt door jullie 15x als Wereldkampioen genoemd (5e land). Portugal dan maar 5x (7e land). Spanje is door jullie ook ruim meer ingevuld als runner-up, als 3e plaats en als 4e plaats ingevuld.

Morgen tegen Marokko is Portugal zwaar favoriet. 129x deelnemers zien Portugal morgen liever winnen (i.v.m. met de pool punten); 2-1 is het vaakst genoemd. 51 hebben een gelijke stand ingevuld; 1-1 wordt het dan 30x. 14 Gokkers hebben Marokko als winnaar ingevuld; 1-2.

Bij Iran – Spanje is volgens jullie Iran kansloos. 189 deelnemers verwachten een ruime overwinning zelfs van Spanje (0-2; 51x, 0-3; 47x). 7 echte gokkers hopen morgen op een gelijkspel en 7 zelfs een overwinning van Iran.

Comments are closed