Kleurloze Groep H?

GroepHInScreenHunter_70 Jun. 18 21.30 onze pool is de groep H met groepshoofd Polen, Senegal, Colombia en Japan de meest kleurloze. Weinig zien hier een winnaar uit komen. Japan is 1 maal genoemd als Wereldkampioen. Polen 1 maal als runner-up. Verder is Colombia en Japan een keer genoemd als de derde van de Wereld. 5 Deelnemers denken dat Colombia 4e wordt.Van alle poules worden deze 4 landen het minst genoemd bij de laatste 8 (99x) of laatste 4 (11x).

Colombia (167x) en Polen (152x) worden door jullie het meest in de 1/8-finales gegokt. Toch duidelijke favorieten in deze poule. Waar Japan (44x) en Senegal (30x) veel minder worden genoemd. Uit deze teams wordt in vergelijkbare lage getallen de topscorer gekozen (Lewandowski 6x, Osako (wie kent ‘m niet!) 1x en James 1x).

 

Comments are closed